03/08/2022 03/08/2022 Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου, Προέδρου της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης, θα τελεσθεί την Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2022, στις 7:30 μ.μ., ο καθιερωμένος Εσπερινός της εορτής της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Ευρωμεσογειακού Κέντρου Νεότητας (ΕΚΝ), Παραρτήματος της ΟΑΚ, στα Νωπήγεια. Από την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ) ανακοινώνεται ότι...
03 Αυγούστου, 2022 - 9:46

Εσπερινός εορτής της Μεταμορφώσεως στο Ευρωμεσογειακό Κέντρο Νεότητας

Διαδώστε:
Εσπερινός εορτής της Μεταμορφώσεως στο Ευρωμεσογειακό Κέντρο Νεότητας

Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου, Προέδρου της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης, θα τελεσθεί την Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2022, στις 7:30 μ.μ., ο καθιερωμένος Εσπερινός της εορτής της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Ευρωμεσογειακού Κέντρου Νεότητας (ΕΚΝ), Παραρτήματος της ΟΑΚ, στα Νωπήγεια. Από την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ) ανακοινώνεται ότι θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων