01/08/2022 01/08/2022 Από την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ) ανακοινώνεται ότι ο καθιερωμένος Εσπερινός της εορτής της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Ευρωμεσογειακού Κέντρου Νεότητας (ΕΚΝ), Παραρτήματος της ΟΑΚ, στα Νωπήγεια, θα τελεσθεί την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022, στις 7:30 μ.μ., χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου, Προέδρου της ΟΑΚ, με την...
01 Αυγούστου, 2022 - 9:35

Εσπερινός για την εορτή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος

Διαδώστε:
Εσπερινός για την εορτή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος

Από την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ) ανακοινώνεται ότι ο καθιερωμένος Εσπερινός της εορτής της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Ευρωμεσογειακού Κέντρου Νεότητας (ΕΚΝ), Παραρτήματος της ΟΑΚ, στα Νωπήγεια, θα τελεσθεί την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022, στις 7:30 μ.μ., χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου, Προέδρου της ΟΑΚ, με την τήρηση και με τον σεβασμό όλων των μέτρων δημόσιας υγείας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων