05/10/2019 05/10/2019 Με την ευκαιρία της επετείου της Κυπριακής Ανεξαρτησίας και κατόπιν σχετικής προσκλήσεως από τον Ύπατο Αρμοστή, Εξοχώτατο κ. Ανδρέα Κακουρή, ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Νικόδημος Αναγνωστόπουλος, εφημέριος του Ιερού Καθεδρικού Ναού της του Θεού Σοφίας Λονδίνου, εκπροσώπησε τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ.κ. Νικήτα στη δέηση που τελέσθηκε στο Αβαείο του Westminster το απόγευμα...
05 Οκτωβρίου, 2019 - 13:00

Εσπερινός για την επέτειο της Κυπριακής Ανεξαρτησίας στο Λονδίνο

Διαδώστε:
Εσπερινός για την επέτειο της Κυπριακής Ανεξαρτησίας στο Λονδίνο

Με την ευκαιρία της επετείου της Κυπριακής Ανεξαρτησίας και κατόπιν σχετικής προσκλήσεως από τον Ύπατο Αρμοστή, Εξοχώτατο κ. Ανδρέα Κακουρή, ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Νικόδημος Αναγνωστόπουλος, εφημέριος του Ιερού Καθεδρικού Ναού της του Θεού Σοφίας Λονδίνου, εκπροσώπησε τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ.κ. Νικήτα στη δέηση που τελέσθηκε στο Αβαείο του Westminster το απόγευμα της Παρασκευής 4 Οκτωβρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων