09/01/2021 09/01/2021 Από το στούντιο του π. Ηλία Γάτσιου στην Νέα Κίο Αργολίδας τελέσθηκε για ακόμα μία φορά η Ακολουθία του Εσπερινού, αυτήν την φορά της εορτής του Αγίου Γρηγορίου Επισκόπου Νύσσης. Οι δύο Ιερείς από την Μητρόπολη της Αργολίδας, πατέρας και γιος, ξεκίνησαν και πάλι να τελούν τις Ιερές Ακολουθίες από στούντιο που δημιούργησαν οι ίδιοι...
09 Ιανουαρίου, 2021 - 22:02
Τελευταία ενημέρωση: 09/01/2021 - 21:54

Εσπερινός του Αγίου Γρηγορίου Νύσσης απο το αυτοσχέδιο στούντιο

Διαδώστε:
Εσπερινός του Αγίου Γρηγορίου Νύσσης απο το αυτοσχέδιο στούντιο

Από το στούντιο του π. Ηλία Γάτσιου στην Νέα Κίο Αργολίδας τελέσθηκε για ακόμα μία φορά η Ακολουθία του Εσπερινού, αυτήν την φορά της εορτής του Αγίου Γρηγορίου Επισκόπου Νύσσης.

Οι δύο Ιερείς από την Μητρόπολη της Αργολίδας, πατέρας και γιος, ξεκίνησαν και πάλι να τελούν τις Ιερές Ακολουθίες από στούντιο που δημιούργησαν οι ίδιοι μέσα στο σπίτι τους στη Νέα Κίο Αργολίδας το καιρό του πρώτου lockdown που έφερε η πανδημία του κορωνοϊού. Πρόκειται για τους πρωτοπρεσβύτερο π. Δημοσθένη Γάτσιο και π. Ηλία Γάτσιο, εφημέριοι και οι δύο στους Ιερούς ναούς Αγίας Ειρήνης και Θεομάνας της Νέας Κίου του Δήμου Άργους Μυκηνών, μιας προσφυγικής κωμόπολης με όλους τους κατοίκους να έχουν καταγωγή από την Κίο της Μικράς Ασίας απόγονοι προσφύγων και οι ίδιοι.

Μέσα από ένα στούντιο ηχοληψίας που έφτιαξε ο π. Ηλίας στο σπίτι που μένουν στη Νέα Κίο, μεταδίδουν τον εσπερινό και τις παρακλήσεις μέσω Ιντερνέτ στους ακροατές τους.

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων