14/07/2020 14/07/2020 ΕΣΘΟΝΙΑ – Στο κοιμητήριο Μααρντού έλαβαν χώρα τα θυρανοίξια του Εξωκλησίου, αφιερωμένου στη μνήμη των πεσόντων του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, το οποίο κατασκευάστηκε με χορηγίες ιδιωτών. Στην τελετή συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των αρχών της πόλης, διπλωμάτες, βετεράνοι και οι ευεργέτες της ανέγερσης. Στο κοιμητήριο από το 2005 γίνεται ταφή των σωμάτων των στρατιωτών του Β’ Παγκοσμίου πολέμου...
14 Ιουλίου, 2020 - 20:45
Τελευταία ενημέρωση: 14/07/2020 - 20:09

ΕΣΘΟΝΙΑ: Ένα κοιμητήριο για τους πεσόντες του Β’ Παγκοσμίου

Διαδώστε:
ΕΣΘΟΝΙΑ: Ένα κοιμητήριο για τους πεσόντες του Β’ Παγκοσμίου

ΕΣΘΟΝΙΑ – Στο κοιμητήριο Μααρντού έλαβαν χώρα τα θυρανοίξια του Εξωκλησίου, αφιερωμένου στη μνήμη των πεσόντων του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, το οποίο κατασκευάστηκε με χορηγίες ιδιωτών. Στην τελετή συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των αρχών της πόλης, διπλωμάτες, βετεράνοι και οι ευεργέτες της ανέγερσης. Στο κοιμητήριο από το 2005 γίνεται ταφή των σωμάτων των στρατιωτών του Β’ Παγκοσμίου πολέμου που βρίσκουν ομάδες ιχνηλατών σε διάφορα μέρη της Εσθονίας. Στο μεταξύ, έχουν κηδευτεί σώματα 1285 στρατιωτών.

 

Irina Tresorukova – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων