05/03/2021 05/03/2021 Κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς την παρουσία πιστών θα τελούνται μέχρι τις 28 Μαρτίου οι Θείες Λειτουργίες και οι Ιερές Ακολουθίες στην Εσθονία, όπως ανακοίνωσε ο Μητροπολίτης Ταλίνης και Εσθονίας κ. Ευγένιος. «Όλες οι θείες λειτουργίες έως τις 28 Μαρτίου πραγματοποιούνται κεκλεισμένων των θυρών χωρίς τη συμμετοχή των πιστών. Οι προφυλάξεις και τα μέτρα ασφαλείας πρέπει...
05 Μαρτίου, 2021 - 9:02
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2021 - 8:20

Εσθονία: Κεκλεισμένων των θυρών οι Λειτουργίες

Διαδώστε:
Εσθονία: Κεκλεισμένων των θυρών οι Λειτουργίες

Κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς την παρουσία πιστών θα τελούνται μέχρι τις 28 Μαρτίου οι Θείες Λειτουργίες και οι Ιερές Ακολουθίες στην Εσθονία, όπως ανακοίνωσε ο Μητροπολίτης Ταλίνης και Εσθονίας κ. Ευγένιος.

«Όλες οι θείες λειτουργίες έως τις 28 Μαρτίου πραγματοποιούνται κεκλεισμένων των θυρών χωρίς τη συμμετοχή των πιστών. Οι προφυλάξεις και τα μέτρα ασφαλείας πρέπει να τηρούνται αυστηρά” αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Μητροπολίτη.


Οι αρχές της χώρας αποφάσισαν να επιβάλουν ακόμα πιο αυστηρά μέτρα

Οι εσθονικές αρχές αποφάσισαν να θεσπίσουν περιορισμούς μεγάλης κλίμακας με ισχύ από αύριο 6 Μαρτίου για να αποτρέψουν την εξάπλωση του κοροναϊού στη χώρα.
Η πρωθυπουργός της Εσθονίας Κάγια Κάλας δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου χθες ότι η χώρα βρίσκεται στην πραγματικότητα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. «Ο ιός εξαπλώνεται σαν χιονοστιβάδα, οπότε όλοι πρέπει να περιοριστούμε. Ο Μάρτιος θα είναι πολύ δύσκολος » τόνισε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων