26/10/2020 26/10/2020 Η «Εθελοντική Διακονία Ασθενών», από το 2003, που ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στα Νοσοκομεία της Αττικής , προσφέρει διαρκώς φροντίδα και συμπαράσταση σε μοναχικούς ανήλικους και ενήλικες ασθενείς και συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Οι άρτια καταρτισμένοι εθελοντές, όλα αυτά τα χρόνια είναι η «αγκαλιά» στα μάτια των κακοποιημένων/εγκαταλελειμμένων παιδιών, το «παιχνίδι» στη σκέψη των...
26 Οκτωβρίου, 2020 - 17:58
Τελευταία ενημέρωση: 26/10/2020 - 18:00

Εθελοντική Διακονία Ασθενών: 34 εθελοντές, δίπλα σε 7.170 συνανθρώπους μας!

Διαδώστε:
Εθελοντική Διακονία Ασθενών: 34 εθελοντές, δίπλα σε 7.170 συνανθρώπους μας!

Η «Εθελοντική Διακονία Ασθενών», από το 2003, που ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στα Νοσοκομεία της Αττικής , προσφέρει διαρκώς φροντίδα και συμπαράσταση σε μοναχικούς ανήλικους και ενήλικες ασθενείς και συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Οι άρτια καταρτισμένοι εθελοντές, όλα αυτά τα χρόνια είναι η «αγκαλιά» στα μάτια των κακοποιημένων/εγκαταλελειμμένων παιδιών, το «παιχνίδι» στη σκέψη των εισαγγελικών παιδιών και το «αυτί» και το «χέρι» στην καρδιά των μοναχικών ενήλικων ασθενών.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: Από το 2003 ως το 2019 2.438 συνάνθρωποί μας, είχαν δίπλα τους στο νοσοκομείο έναν από τους 2.281 εθελοντές της «Διακονίας» για 454.610 ώρες. Και τo 2020, από 1/1/2020 έως και σήμερα, στο σύνολο των δράσεων της «Διακονίας», εντός και εκτός Νοσοκομείων, 434 ενεργοί εθελοντές έχουν προσφέρει 11.585 ώρες σε 7170 συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Η προσφορά δεν σταματά σε καιρούς δύσκολους. Αντιθέτως, όσο η ανάγκη γίνεται πιο επιτακτική τόσο αυτή μεγαλώνει. Για να μπορέσει η «Διακονία» να συνεχίσει να στηρίζει τις ανάγκες των ευάλωτων συνανθρώπων μας, έχει ανάγκη την στήριξη όλων. Στήριξη, σαν αυτή που έδειξε η φαρμακοβιομηχανία «DEMO» A.B.E.E.. Με θεμελιώδεις αξίες , αυτές της ειλικρίνειας, της ακεραιότητας και της αμεροληψίας, και στο πλαίσιο της διαρκούς στήριξης συλλόγων ασθενών που κάνει πράξη , η «DEMO» A.B.E.E. στάθηκε αρωγός στο έργο της «Διακονίας», καλύπτοντας τις εκτιμώμενες ετήσιες ανάγκες της δράσης μας σε μάσκες, προσφέροντας 12000 φαρμακευτικές μάσκες μιας χρήσης.

Επίσης, σημειώνουμε ότι η «Εθελοντική Διακονία Ασθενών» πραγματοποιεί Bazaar Προσφοράς έως τις 30 Οκτωβρίου (10:00-20:00) στον χώρο του Σεράφειου του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς & Πέτρου Ράλλη).

“Στο Bazaar θα βρεις ποιοτικά και μοντέρνα επώνυμα γυναικεία ρούχα ελληνικών εταιρειών, συνθέσεις δώρων και παραδοσιακά τρόφιμα και ζυμαρικά από συνεταιρισμούς της πατρίδας μας. Ένα δώρο για σένα ή τα αγαπημένα σου πρόσωπα, μπορεί ταυτόχρονα να αποτελέσει δώρο για ένα παιδάκι που είναι μόνο του στο νοσοκομείο, ή για έναν μοναχικό ηλικιωμένο συνάνθρωπό μας. Στο Bazaar Προσφοράς, για Αγορές Προσφοράς!”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων