16/10/2022 16/10/2022 Εθιμοτυπική επίσκεψη στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Τρικάλων, πραγματοποίησαν ο πρόεδρος Αθανάσιος Γ. Δημητρίου ο ΓΓ Αθανάσιος Λαμπρόπουλος και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Εθιμοτυπίας Βασίλειος Παπαγιάννης του Σωματείου Ιεροψαλτών Ν. Τρικάλων «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός». Τους υποδέχθηκε σε πολύ θερμό κλίμα ο Διοικητής της Σχολής Ταξίαρχος κος Σαράντης Τυλιγαδάς. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, την...
16 Οκτωβρίου, 2022 - 12:37
Τελευταία ενημέρωση: 16/10/2022 - 12:49

Εθιμοτυπική επίσκεψη στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Τρικάλων από το Σωματείο Ιεροψαλτών Ν. Τρικάλων

Διαδώστε:
Εθιμοτυπική επίσκεψη στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Τρικάλων από το Σωματείο Ιεροψαλτών Ν. Τρικάλων

Εθιμοτυπική επίσκεψη στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Τρικάλων, πραγματοποίησαν ο πρόεδρος Αθανάσιος Γ. Δημητρίου ο ΓΓ Αθανάσιος Λαμπρόπουλος και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Εθιμοτυπίας Βασίλειος Παπαγιάννης του Σωματείου Ιεροψαλτών Ν. Τρικάλων «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός».

Τους υποδέχθηκε σε πολύ θερμό κλίμα ο Διοικητής της Σχολής Ταξίαρχος κος Σαράντης Τυλιγαδάς.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, τον συνεχάρησαν θερμά για την επάξια ανάληψη των υψηλών καθηκόντων του και συζητήθηκαν προοπτικές συνεργασίες μεταξύ της Σχολής και του Σωματείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων