12/03/2020 12/03/2020 Συγκίνηση το πρωί στις Καστανιές σε όσους βρίσκονται εκεί, αστυνομικούς, στρατιωτικούς, πυροσβέστες, κατοίκους, με την ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου απ’ την στρατιωτική μπάντα, κατά την έπαρση της σημαίας. Ελάχιστα μέτρα από την τουρκική πλευρά, όπου παραμένουν συγκεντρωμένοι λαθρομετανάστες,  ο εθνικός ύμνος και η ελληνική σημαία να κυματίζει στον ιστό της, δείχνουν και τους Τούρκους...
12 Μαρτίου, 2020 - 12:12
Τελευταία ενημέρωση: 12/03/2020 - 12:13

Εθνικός Ύμνος και έπαρση σημαίας στις Καστανιές

Διαδώστε:
Εθνικός Ύμνος και έπαρση σημαίας στις Καστανιές

Συγκίνηση το πρωί στις Καστανιές σε όσους βρίσκονται εκεί, αστυνομικούς, στρατιωτικούς, πυροσβέστες, κατοίκους, με την ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου απ’ την στρατιωτική μπάντα, κατά την έπαρση της σημαίας.

Ελάχιστα μέτρα από την τουρκική πλευρά, όπου παραμένουν συγκεντρωμένοι λαθρομετανάστες,  ο εθνικός ύμνος και η ελληνική σημαία να κυματίζει στον ιστό της, δείχνουν και τους Τούρκους και σε όσους είναι εκεί, ότι ο Έβρος και η Ελλάδα αντέχουν.

Πηγή: evros-news.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων