26/05/2020 26/05/2020 Κατ’ ετούτην την εσπέρα της Τρίτης 26ης Μαϊου, οι ενορίες ολόκληρης της ελληνικής επικράτειας ευρίσκονται σε τέλεση ιερών πανηγυρικών, αναστάσιμων Αγρυπνιών και Εσπερινών Θείων Λειτουργιών για την Απόδοση του Πάσχα, ώστε, ο ευσεβής λαός που στερήθηκε τη χαρά της Αναστάσεως, να νιώσει και φέτος ότι τελικώς δεν στερήθηκε τα νάματα της κορυφαίας Εορτής των Εορτών...
26 Μαΐου, 2020 - 19:43
Τελευταία ενημέρωση: 26/05/2020 - 19:52

Ετούτη η βραδιά είναι για εμάς και για όσα στερηθήκαμε

Διαδώστε:
Ετούτη η βραδιά είναι για εμάς και για όσα στερηθήκαμε

Κατ’ ετούτην την εσπέρα της Τρίτης 26ης Μαϊου, οι ενορίες ολόκληρης της ελληνικής επικράτειας ευρίσκονται σε τέλεση ιερών πανηγυρικών, αναστάσιμων Αγρυπνιών και Εσπερινών Θείων Λειτουργιών για την Απόδοση του Πάσχα, ώστε, ο ευσεβής λαός που στερήθηκε τη χαρά της Αναστάσεως, να νιώσει και φέτος ότι τελικώς δεν στερήθηκε τα νάματα της κορυφαίας Εορτής των Εορτών της Ορθοδοξίας μας.

Ετούτη η βραδιά είναι για όλους εμάς και για τα όσα στερηθήκαμε κατά τους δύο προηγούμενους μήνες και ιδιαιτέρως κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα και κατά τη φετινή βραδιά της Αναστάσεως, όπου δεν μάς επετράπη να παρευρισκόμαστε, όπως θα έπρεπε, στους ιερούς ναούς μας.

Ας ξεχυθούμε, λοιπόν, σήμερα το βράδυ, προς τις ενορίες μας, όπου και εάν βρισκόμαστε, ξέχνωντας, έστω ετούτη την εσπέρα, τη θλίψη και τον πόνο απο τις πληγές της προηγουμένης περιόδου.

Χριστός Ανέστη, αδελφοί!

Ανταμωνόμαστε, σήμερα, το βράδυ!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων