08/01/2020 08/01/2020 Η συνεργασία με την Εκκλησία σε ό,τι αφορά την κοινωνική προσφορά περιλαμβάνεται στους στόχος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά για το νέο έτος. Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ, Βασίλης Κορκίδης, “δεν θα παραλείψουμε να ανταποκριθούμε, άλλη μία χρονιά, στο κοινωνικό μας έργο σε συνεργασία πάντα με άλλους φορείς, την Πειραϊκή Εκκλησία και την...
08 Ιανουαρίου, 2020 - 12:30
Τελευταία ενημέρωση: 08/01/2020 - 12:22

ΕΒΕΠ: Ενισχύουμε την συνεργασία με την Εκκλησία

Διαδώστε:
ΕΒΕΠ: Ενισχύουμε την συνεργασία με την Εκκλησία

Η συνεργασία με την Εκκλησία σε ό,τι αφορά την κοινωνική προσφορά περιλαμβάνεται στους στόχος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά για το νέο έτος.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ, Βασίλης Κορκίδης, “δεν θα παραλείψουμε να ανταποκριθούμε, άλλη μία χρονιά, στο κοινωνικό μας έργο σε συνεργασία πάντα με άλλους φορείς, την Πειραϊκή Εκκλησία και την Τοπική Αυτοδιοίκηση” προσθέτοντας ότι το Επιμελητήριο προετοιμάζεται για την επέτειο των 200 χρόνων της απελευθέρωσης του έθνους μας.

Σε ανακοίνωσή του επιμελητηρίου σημειώνεται ότι με βάση τα επίσημα στοιχεία είναι βελτιωμένη και αισιόδοξη η εικόνα των επιχειρήσεων-μελών του με έδρα τη πόλη του Πειραιά και την ευρύτερη περιοχή, καθώς και των νησιών του Σαρωνικού, των Κυθήρων, της Λαυρεωτικής, αλλά και της Δυτικής Αττικής.

Ο κ. Κορκίδης τονίζει επίσης μεταξύ άλλων: «Εστιάζουμε την προσοχή μας στην ολοκλήρωση των έργων ανάπλασης στη περιοχή «Παπαστράτου», αξιοποίησης του «Πύργου» και ανάπλασης της περιοχής του «Αγίου Διονυσίου». Αναμένουμε καθοριστικές ενέργειες και αποφάσεις για τη δημιουργία της «Ιπποδάμειας» Αγοράς Τροφίμων, μετά και τη μελέτη που εκπονήσαμε, καθώς και για το «πάρκο της Δραπετσώνας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων