31/07/2021 31/07/2021 Συγκινήθηκε και ξέσπασε ο αθλητής της Άρσης Βαρών Θοδωρής Ιακωβίδης μετά τον τελευταίο του αγώνα στους Ολυμπιακούς του Τόκιο μέσα από την συχνότητα της εκπομπής της ΕΡΤ1 “Αθήνα – Τόκιο” με τον Κώστα Λασκαράτο και τον Γιάννη Ράνιο (31/7/2021). “Έχω κουραστεί πολύ, δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση. Είναι πολύ λυπητερό να ντρέπεσαι να πας...
31 Ιουλίου, 2021 - 17:42
Τελευταία ενημέρωση: 31/07/2021 - 22:38

Ραγίζει καρδιές: “Έχω κουραστεί πολύ, δεν αντέχω άλλο” (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ραγίζει καρδιές: “Έχω κουραστεί πολύ, δεν αντέχω άλλο” (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκινήθηκε και ξέσπασε ο αθλητής της Άρσης Βαρών Θοδωρής Ιακωβίδης μετά τον τελευταίο του αγώνα στους Ολυμπιακούς του Τόκιο μέσα από την συχνότητα της εκπομπής της ΕΡΤ1 “Αθήνα – Τόκιο” με τον Κώστα Λασκαράτο και τον Γιάννη Ράνιο (31/7/2021).

“Έχω κουραστεί πολύ, δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση. Είναι πολύ λυπητερό να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή γιατί δε σου παίρνει λεφτά, επειδή ξέρει την κατάστασή σου. Είναι πολύ λυπητερό αυτό το πράγμα, κι εγώ δεν το αντέχω άλλο αυτό. Θέλω να σταματήσω, θέλω να ηρεμήσω. Το μόνο που θέλω αυτή τη στιγμή είναι να γυρίσω στους δικούς μου, την οικογένεια μου, τους φίλους μου, να τους αγκαλιάσω και να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Πύρρος Δήμας: «Με συγχωρείς Θοδωρή»…

Αυγενάκης για Ιακωβίδη: «Επικοινώνησα άμεσα μαζί του»

Στο πλευρό του Ιακωβίδη και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων