03/01/2022 03/01/2022 Στην απόφαση να απαγορευθούν τα επισκεπτήρια για δύο εβδομάδες, κατέληξε η διοίκηση του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» μετά τον εντοπισμό 92 κρουσμάτων κορονοϊού στο υγειονομικό προσωπικό, ποσοστό που αντιστοιχεί στο 3% των συνολικών εργαζομένων στη δομή (3.400). Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, την Τρίτη 4/1 επιστρέφουν οι 60 από αυτούς, ενώ οι υπόλοιποι παραμένουν σε καραντίνα. Για...
03 Ιανουαρίου, 2022 - 21:05
Τελευταία ενημέρωση: 03/01/2022 - 20:35

«Ευαγγελισμός»: Απαγόρευση επισκεπτηρίων για 2 εβδομάδες λόγω κρουσμάτων στο υγειονομικό προσωπικό

Διαδώστε:
«Ευαγγελισμός»: Απαγόρευση επισκεπτηρίων για 2 εβδομάδες λόγω κρουσμάτων στο υγειονομικό προσωπικό

Στην απόφαση να απαγορευθούν τα επισκεπτήρια για δύο εβδομάδες, κατέληξε η διοίκηση του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» μετά τον εντοπισμό 92 κρουσμάτων κορονοϊού στο υγειονομικό προσωπικό, ποσοστό που αντιστοιχεί στο 3% των συνολικών εργαζομένων στη δομή (3.400).

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, την Τρίτη 4/1 επιστρέφουν οι 60 από αυτούς, ενώ οι υπόλοιποι παραμένουν σε καραντίνα.

Για το ίδιο διάστημα έχει απαγορευθεί επίσης η είσοδος και στους ιατρικούς επισκέπτες.

Μιλώντας στο kathimerini.gr, o διοικητής του νοσοκομείου Αναστάσιος Γρηγορόπουλος ανέφερε ότι υπάρχει μεγάλη θετικοποίηση και στους ασθενείς, καθώς ενώ εισάγονται με αρνητικό PCR όταν βγαίνουν από το νοσοκομείο, ένα μεγάλο ποσοστό βγαίνει θετικό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων