29/06/2020 29/06/2020 Την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες του για τις προσπάθειες και τις θυσίες της Αυστραλο-ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19 εκφράζει με ανακοίνωσή του ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Σκοτ Μόρισον. Απευθυνόμενος στον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας, με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από την ενθρόνισή του, ο κ. Μόρισον αναφέρθηκε στην τήρηση των περιοριστικών...
29 Ιουνίου, 2020 - 11:50

Ευγνωμοσύνη για την ελληνορθόδοξη κοινότητα

Διαδώστε:
Ευγνωμοσύνη για την ελληνορθόδοξη κοινότητα

Την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες του για τις προσπάθειες και τις θυσίες της Αυστραλο-ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19 εκφράζει με ανακοίνωσή του ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Σκοτ Μόρισον.

Απευθυνόμενος στον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας, με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από την ενθρόνισή του, ο κ. Μόρισον αναφέρθηκε στην τήρηση των περιοριστικών μέτρων από την Εκκλησία, αλλά και στη μεγάλη συνεισφορά της κατά τη διάρκεια των δύσκολων αυτών ημερών.

“Επίσης, συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ενθρόνιση του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου” αναφέρει στην επιστολή του προσθέτοντας ότι όλους αυτούς του μήνες κατάφερε να αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις και να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του ποιμνίου του

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων