25/09/2022 25/09/2022 Μάρτυρες μιας αποτρόπαιας εικόνας έγιναν πολίτες του Αλιβερίου το απόγευμα της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου 2022. Συγκεκριμένα, άγνωστοι προκάλεσαν καταστροφές στον χώρο του κοιμητηρίου για δεύτερη φόρα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, χωρίς κανέναν σεβασμό στον χώρο. Σύμφωνα με πληροφορίες στο χώρο έσπευσαν η Αστυνομία και υπάλληλοι της Δημοτικής Αρχής, για αυτοψία και καταγραφή των ζημιών....
25 Σεπτεμβρίου, 2022 - 10:47
Τελευταία ενημέρωση: 25/09/2022 - 16:48

Εύβοια: Ασυνείδητοι βανδάλισαν μνήματα πάλι στο κοιμητήριο του Αλιβερίου

Διαδώστε:
Εύβοια: Ασυνείδητοι βανδάλισαν μνήματα πάλι στο κοιμητήριο του Αλιβερίου

Μάρτυρες μιας αποτρόπαιας εικόνας έγιναν πολίτες του Αλιβερίου το απόγευμα της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου 2022.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι προκάλεσαν καταστροφές στον χώρο του κοιμητηρίου για δεύτερη φόρα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, χωρίς κανέναν σεβασμό στον χώρο. Σύμφωνα με πληροφορίες στο χώρο έσπευσαν η Αστυνομία και υπάλληλοι της Δημοτικής Αρχής, για αυτοψία και καταγραφή των ζημιών.

Κάτοικος της περιοχής δήλωσε στο evima.gr: «Δεν περίμενα με τίποτα, στις μέρες μας, να αντικρίζουμε αυτές τις εικόνες. Κάποιος ή κάποιοι ασυνείδητοι βανδάλισαν το νεκροταφείο και προκάλεσαν τις καταστροφές που βλέπετε. Αυτές οι αδιανόητες συμπεριφορές είναι η μέγιστη ασέβεια προς τον δημόσιο χώρο και κυρίως προς τους συνδημότες μας που πενθούν τους ανθρώπους τους».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων