24/11/2023 24/11/2023 Ντροπή και θλίψη προκαλούν οι εικόνες που επικρατούν σε δύο κοιμητήρια στην Εύβοια, και συγκεκριμένα στην Πλατάνα του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων και στο Αυλωνάρι. Σύμφωνα με δημοσίευμα του evima.gr, η κατάσταση που επικρατεί είναι ντροπιαστική καθώς αποτελεί ασέβεια και προσβολή στους νεκρούς, δείχνοντας το πόσο απολίτιστοι είναι κάποιοί άνθρωποι. Να σημειωθεί πως τα κοιμητήρια ανήκουν...
24 Νοεμβρίου, 2023 - 20:55
Τελευταία ενημέρωση: 24/11/2023 - 22:35

Εύβοια: Εικόνες ντροπής σε κοιμητήρια με πεταμένα σκουπίδια και οστά

Διαδώστε:
Εύβοια: Εικόνες ντροπής σε κοιμητήρια με πεταμένα σκουπίδια και οστά

Ντροπή και θλίψη προκαλούν οι εικόνες που επικρατούν σε δύο κοιμητήρια στην Εύβοια, και συγκεκριμένα στην Πλατάνα του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων και στο Αυλωνάρι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του evima.gr, η κατάσταση που επικρατεί είναι ντροπιαστική καθώς αποτελεί ασέβεια και προσβολή στους νεκρούς, δείχνοντας το πόσο απολίτιστοι είναι κάποιοί άνθρωποι.

Να σημειωθεί πως τα κοιμητήρια ανήκουν στην δικαιοδοσία των Δήμων.

Στο κοιμητήριο της Πλατάνας του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, στις εικόνες ντροπής διακρίνονται κρανία, οστά και σκελετοί νεκρών, που βρίσκονται πεταμένα χωρίς ίχνος.

Παράλληλα, προβληματισμό προκάλεσε πριν λίγες ημέρες οι εικόνες από το κοιμητήριο στο Αυλωνάρι, ειδικότερα για την παιδεία συμπολιτών μας, όπως αυτή διαφαίνεται να απουσιάζει τουλάχιστον όσον αφορά τον δημόσιο χώρο αλλά και τους κεκοιμημένους μας.

Σκουπίδια σε στοίβα, και ένα πεταμένο στεφάνι, παρατημένο πίσω από την πόρτα, στον τοίχο της αίθουσας του Ιερού Ναού του Αγίου Νικόλαου.

Το όλο σκηνικό συμπληρώνουν άγρια χόρτα και ξεραμένα φύλλα διασκορπισμένα στο σημείο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων