07/06/2021 07/06/2021 Σε κατάσβεση της φωτιάς, που ξέσπασε από κεραυνό στις περιοχές Δρυμώνα και Κεράμειας του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας στην Εύβοια, προέβησαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων. Η φωτιά έκαιγε συμπαγές δάσος κοντά στο Μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ του εν Ευβοία προς τον Δρυμώνα. Ο δήμαρχος της περιοχής, Γιώργος Τσαπουρνιώτης, είχε καλέσει εναέρια μέσα,...
07 Ιουνίου, 2021 - 19:00

Εύβοια: Κατάσβεση της φωτιάς κοντά στη Μονή Οσίου Δαυίδ

Διαδώστε:
Εύβοια: Κατάσβεση της φωτιάς κοντά στη Μονή Οσίου Δαυίδ

Σε κατάσβεση της φωτιάς, που ξέσπασε από κεραυνό στις περιοχές Δρυμώνα και Κεράμειας του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας στην Εύβοια, προέβησαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων.

Η φωτιά έκαιγε συμπαγές δάσος κοντά στο Μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ του εν Ευβοία προς τον Δρυμώνα. Ο δήμαρχος της περιοχής, Γιώργος Τσαπουρνιώτης, είχε καλέσει εναέρια μέσα, προκειμένου να βοηθήσουν στην κατάσβεση, ώστε να μην επεκταθεί η φωτιά, καθώς έκαιγε σε δύσβατο σημείο».

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, από την πυρκαγιά δεν απειλήθηκε κατοικημένη περιοχή, αλλά ούτε και το μοναστήρι.

Στην κατάσβεση συνέβαλλαν εθελοντές δασοπυροσβέστες, αλλά και υδροφόρες του Δήμου, ενώ επιχείρησαν κι επιχειρούν ακόμα 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα και 1.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων