09/01/2022 09/01/2022 Στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας νοσηλεύεται ο πατήρ Ιωάννης, ο οποίος ενώ λειτουργούσε στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών Χαλκίδας κατέρρευσε στην Ωραία Πύλη την ώρα της Θείας Κοινωνίας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr, τα πρώτα λόγια του ιερέα στους γιατρούς του νοσοκομείου ήταν: «Ξαφνικά ζαλίστηκα και δεν κατάλαβα πώς συνέβη και έπεσα μπροστά στην Ωραία Πύλη». Ο ιερές υποβλήθηκε...
09 Ιανουαρίου, 2022 - 14:30
Τελευταία ενημέρωση: 09/01/2022 - 14:33

Εύβοια: Τα πρώτα λόγια του ιερέα που λιποθύμησε την ώρα της Θείας Λειτουργίας

Διαδώστε:
Εύβοια: Τα πρώτα λόγια του ιερέα που λιποθύμησε την ώρα της Θείας Λειτουργίας

Στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας νοσηλεύεται ο πατήρ Ιωάννης, ο οποίος ενώ λειτουργούσε στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών Χαλκίδας κατέρρευσε στην Ωραία Πύλη την ώρα της Θείας Κοινωνίας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr, τα πρώτα λόγια του ιερέα στους γιατρούς του νοσοκομείου ήταν: «Ξαφνικά ζαλίστηκα και δεν κατάλαβα πώς συνέβη και έπεσα μπροστά στην Ωραία Πύλη». Ο ιερές υποβλήθηκε σε εξετάσεις, προκειμένου να εντοπιστεί τι προκάλεσε το λιποθυμικό επεισόδιο».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πατήρ Ιωάννης είναι καλά στην υγεία του και, μάλιστα, με διάθεση χιούμορ με τους γιατρούς.

Μέσα στην ημέρα θα βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του ιερέα.

Μετά την κατάρρευση του ιερέως, εκλήθη το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έσπευσε άμεσα και μετέφερε τον πατέρα Ιωάννη στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Όπως επισημαίνουν οι πιστοί, ο ιερέας είχε φόρτο εργασίας το τελευταίο χρονικό διάστημα και ενδεχομένως να προκλήθηκε η λιποθυμία από υπερβολική κούραση.

Πηγή: www.evima.gr/tag/pateras-ioannis/

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων