15/07/2023 15/07/2023 Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου 15 Ιουλίου 2023 κοντά στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Αρμά στα Φύλλα Ευβοίας και συγκεκριμένα στη θέση Καλογερόβρυση. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση και χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας με τη βοήθεια εναέριων μέσων τέθηκε υπό έλεγχο και δεν...
15 Ιουλίου, 2023 - 17:29
Τελευταία ενημέρωση: 15/07/2023 - 17:48

Εύβοια: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά κοντά στη Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Αρμά

Διαδώστε:
Εύβοια: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά κοντά στη Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Αρμά

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου 15 Ιουλίου 2023 κοντά στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Αρμά στα Φύλλα Ευβοίας και συγκεκριμένα στη θέση Καλογερόβρυση.

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση και χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας με τη βοήθεια εναέριων μέσων τέθηκε υπό έλεγχο και δεν πρόλαβε να επεκταθεί και να απειλήσει το μοναστήρι.

Ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ευβοίας κ. Κώστας Ψαρρός αλλά και οι πυροσβέστες έδωσαν μια μεγάλη και δύσκολη μάχη αλλά με σωστό προγραμματισμό έθεσαν υπό έλεγχο την φωτιά και δεν την άφησαν να απειλήσει το μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου Αρμά.

Μιλώντας νωρίτερα στο evima.gr ο πατέρας Χριστοφόρος της Μονής Αγίου Γεωργίου Αρμά δήλωσε: « Βλέπουμε τη φωτιά, είναι κοντά στο μοναστήρι μας. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με την πυροσβεστική και φυσικά είμαστε σε ετοιμότητα. Πιστεύουμε ότι ο Αγιος Γεώργιος Αρμάς θα βοηθήσει να αποφευχθούν τα χειρότερα».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων