08/04/2020 08/04/2020 Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο επικοινώνησε τηλεφωνικά ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος ώστε να τον ευχαριστήσει για το ενδιαφέρον του για την υγεία του. Υπενθυμίζουμε ότι το περασμένο Σάββατο ο Αρχιεπίσκοπος υπεβλήθη με απόλυτη επιτυχία στην προγραμματισμένη τοποθέτηση βηματοδότη στο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο Ωνάσειο. Σύμφωνα με την ενημέρωση “Ἡ Α. Μακαριότης, ὁ Ἀρχιεπίσκοπος...
08 Απριλίου, 2020 - 17:47
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2020 - 18:00

Ευχαριστίες του Αρχιεπ. προς τον Οικ. Πατριάρχη

Διαδώστε:
Ευχαριστίες του Αρχιεπ. προς τον Οικ. Πατριάρχη

Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο επικοινώνησε τηλεφωνικά ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος ώστε να τον ευχαριστήσει για το ενδιαφέρον του για την υγεία του.

Υπενθυμίζουμε ότι το περασμένο Σάββατο ο Αρχιεπίσκοπος υπεβλήθη με απόλυτη επιτυχία στην προγραμματισμένη τοποθέτηση βηματοδότη στο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο Ωνάσειο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση “Ἡ Α. Μακαριότης, ὁ Ἀρχιεπίσκοπος Ἀθηνῶν καί πάσης Ἑλλάδος κ.κ. Ἱερώνυμος ὁ Β’, ἐπεκοινώνησε τηλεφωνικῶς πρός τήν Α. Θ. Παναγιότητα, τόν Οἰκουμενικόν Πατριάρχην κ.κ. Βαρθολομαῖον, καί ἐξέφρασεν Αὐτῷ τάς εὐγνώμονας εὐχαρι-στίας Του διά τό ἐπιδειχθέν ἐνδιαφέρον διά τήν ἀποκατάστασιν τῆς ὑγείας Του, ἐπί τῇ εὐκαιρίᾳ δέ οἱ δύο ἐκκλησιαστικοί ἄνδρες ἀντήλλαξαν ἀδελφικάς ἑορτίους εὐχάς ἐπί τῷ ἐπερχομένῳ Ἁγίῳ Πάσχα”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων