16/05/2019 16/05/2019 “Ευχαριστώ τον Ιησού που μου δίνει δύναμη και υγεία” δήλωσε με έμφαση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (σ.σ. Instagram) ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Χρήστος Γιούσης στέλνοντας το δικό του μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού. Ο εν λόγω γνωστός ποδοσφαιριστής δεν έκρυψε τη βαθιά του πίστη στο Θεό και υπογράμμισε τη δύναμη που αντλεί από τη βοήθεια...
16 Μαΐου, 2019 - 21:31
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2019 - 21:46

“Ευχαριστώ τον Ιησού που μου δίνει δύναμη και υγεία”

Διαδώστε:
“Ευχαριστώ τον Ιησού που μου δίνει δύναμη και υγεία”

“Ευχαριστώ τον Ιησού που μου δίνει δύναμη και υγεία” δήλωσε με έμφαση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (σ.σ. Instagram) ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Χρήστος Γιούσης στέλνοντας το δικό του μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού.

Ο εν λόγω γνωστός ποδοσφαιριστής δεν έκρυψε τη βαθιά του πίστη στο Θεό και υπογράμμισε τη δύναμη που αντλεί από τη βοήθεια Του. Εξέφρασε παράλληλα την ευγνωμοσύνη του που δεν τραυματίσθηκε σοβαρά και είναι υγιής, αφού ως γνωστόν το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα όπου ορισμένες φορές συμβαίνουν σοβαροί τραυματισμοί. Συμπερασματικά, ο Χρήστος Κιούσης απέδειξε ότι εκτός από τα αγωνιστικά δεν αμελεί και τα πνευματικά του καθήκοντα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων