25/04/2022 25/04/2022 «Χρόνια πολλά στη Γεωργία & τον Γιώργο, που εορτάζουν την ονομαστική τους εορτή! Χρόνια πολλά επίσης στα στελέχη & τους στρατευμένους μας στον Ελληνικό Στρατό & το Πεζικό, που διαφυλάττουν καθημερινά την εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας, για τον προστάτη τους Άγιο Γεώργιο», ευχήθηκε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, με ένα βίντεο που ανήρτησε σε...
25 Απριλίου, 2022 - 13:14
Τελευταία ενημέρωση: 25/04/2022 - 22:17

Ευχές Δένδια για την εορτή του Προστάτη του Στρατού Αγίου Γεωργίου

Διαδώστε:
Ευχές Δένδια για την εορτή του Προστάτη του Στρατού Αγίου Γεωργίου

«Χρόνια πολλά στη Γεωργία & τον Γιώργο, που εορτάζουν την ονομαστική τους εορτή! Χρόνια πολλά επίσης στα στελέχη & τους στρατευμένους μας στον Ελληνικό Στρατό & το Πεζικό, που διαφυλάττουν καθημερινά την εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας, για τον προστάτη τους Άγιο Γεώργιο», ευχήθηκε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, με ένα βίντεο που ανήρτησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Σήμερα είναι η μεγάλη γιορτή του Αγίου Γεωργίου και θα ήθελα να ευχηθώ σε όσες και όσους γιορτάζουν χρόνια πολλά, με υγεία, με ευτυχία, με τη δύναμη να ξεπερνούν τις δυσκολίες των καιρών», ανέφερε ο κ. Δένδιας και πρόσθεσε:

«Ο ‘Αγιος Γεώργιος είναι ο προστάτης άγιος του ελληνικού στρατού και του πεζικού μας, ενός όπλου που πολλοί από εμάς υπηρετήσαμε. Εύχομαι σε όλα τα στελέχη δύναμη, υγεία, ευτυχία και τη δυνατότητα να υπερασπίζουν πάντα την πατρίδα μας».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ευχές Υπουργού Άμυνας για την εορτή του Προστάτη του Στρατού

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων