25/12/2020 25/12/2020 Ευχές στους χριστιανούς πολίτες της Τουρκίας έστειλε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με γραπτό μήνυμά του. «Εύχομαι ολόψυχα τους Χριστιανούς πολίτες μας επ’ ευκαιρία των Χριστουγέννων. Η χώρα, στην οποία ζούμε, έχει υπάρξει επί χιλιάδες χρόνια η γη της ειρήνης, της ηρεμίας και των αξιόπιστων ανθρώπων και φιλοξενεί έναν αρχαίο πολιτισμό, βασισμένο στην αγάπη και το...
25 Δεκεμβρίου, 2020 - 21:50
Τελευταία ενημέρωση: 25/12/2020 - 21:51

Ευχές Ερντογάν στους χριστιανούς της Τουρκίας

Διαδώστε:
Ευχές Ερντογάν στους χριστιανούς της Τουρκίας

Ευχές στους χριστιανούς πολίτες της Τουρκίας έστειλε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με γραπτό μήνυμά του.

«Εύχομαι ολόψυχα τους Χριστιανούς πολίτες μας επ’ ευκαιρία των Χριστουγέννων. Η χώρα, στην οποία ζούμε, έχει υπάρξει επί χιλιάδες χρόνια η γη της ειρήνης, της ηρεμίας και των αξιόπιστων ανθρώπων και φιλοξενεί έναν αρχαίο πολιτισμό, βασισμένο στην αγάπη και το σεβασμό ανεξαρτήτως θρησκείας, γλώσσας, φυλής ή σέκτας», είπε μεταξύ άλλων ο Ερντογάν.

Στην ανακοίνωσή του ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σημειώνει: «Εμείς, ως μέλη αυτού του μοναδικού αρχαίου πολιτισμού, θεωρούμε ότι οι διαφορετικοί πολιτισμοί στην περιοχή μας αποτελούν ασυναγώνιστο πλούτο και σπάνια κομμάτια του μωσαϊκού του πολιτισμού μας.

Ακριβώς όπως ζούσαμε μαζί και ενωμένοι και αναπτύξαμε τα εδάφη μας στα κράτη που ιδρύσαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της ιστορίας, θα θεωρούμε, όπως σήμερα έτσι και στο μέλλον, τις διαφορές μας ως πλούτο και θα επιμένουμε στην οικοδόμηση του μέλλοντός μας κατά έναν τρόπο που θα προσφέρει μεγαλύτερη ευημερία και στη βάση του αμοιβαίου σεβασμού.

Εύχομαι τα Χριστούγεννα, που γιορτάζονται από τους Χριστιανούς πολίτες μας από διάφορες σέκτες, παραδόσεις και εκκλησίες του Χριστιανισμού, σύμφωνα με τις πεποιθήσεις τους, να οδηγήσουν στην ενίσχυση του κλίματος αλληλεγγύης στην Τουρκία. Με αυτά τα συναισθήματα και τις σκέψεις, συγχαίρω για άλλη μια φορά όλους τους Χριστιανούς πολίτες μας και ολόκληρο τον Χριστιανικό κόσμο για τα Χριστούγεννα και τους εύχομαι ειρήνη, ευτυχία και ευημερία».

ΠΗΓΗ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων