19/11/2020 19/11/2020 Τις ευχές μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έστειλε η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Σοφία Ζαχαράκη στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο ο οποίος το πρωί εισήχθη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός με ήπια συμπτώματα κορωνοϊού και νοσηλεύεται σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.  “Περαστικά στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο!  «Μετέχω και προσωπικά ως...
19 Νοεμβρίου, 2020 - 10:50

Ευχές για καλή ανάρρωση στον Μακαριώτατο από την Σοφία Ζαχαράκη

Διαδώστε:
Ευχές για καλή ανάρρωση στον Μακαριώτατο από την Σοφία Ζαχαράκη

Τις ευχές μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έστειλε η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Σοφία Ζαχαράκη στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο ο οποίος το πρωί εισήχθη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός με ήπια συμπτώματα κορωνοϊού και νοσηλεύεται σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας. 

“Περαστικά στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο!  «Μετέχω και προσωπικά ως ποιμένας στη δοκιμασία που αφορά σε χιλιάδες αδελφούς μας στην πατρίδα μας και σε εκατομμύρια σε ολόκληρη την Οικουμένη» τόνισε στους συνεργάτες του πριν την εισαγωγή του στον Ευαγγελισμό. Καλή ανάρρωση!”, γράφει, συνοδεύοντας την ανάρτηση με την φωτογραφία που βλέπετε και είναι τραβηγμένη από παλαιότερη επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου στην Ιερά Μονή Αγάθωνος στην Υπάτη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων