06/12/2021 06/12/2021 Τις ευχές του στο προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος έστειλε προ ολίγου ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, μέσω facebook. «Χρόνια πολλά στις γυναίκες και τους άντρες του Πολεμικού Ναυτικού, που προασπίζουν νυχθημερόν την εθνική μας κυριαρχία, όπως και του Λιμενικού Σώματος, τους φύλακες των θαλασσών μας, για τη σημερινή εορτή του Προστάτη...
06 Δεκεμβρίου, 2021 - 9:56

Ευχές για τον Προστάτη της Ναυτοσύνης από τον Νίκο Δένδια

Διαδώστε:
Ευχές για τον Προστάτη της Ναυτοσύνης από τον Νίκο Δένδια

Τις ευχές του στο προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος έστειλε προ ολίγου ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, μέσω facebook.

«Χρόνια πολλά στις γυναίκες και τους άντρες του Πολεμικού Ναυτικού, που προασπίζουν νυχθημερόν την εθνική μας κυριαρχία, όπως και του Λιμενικού Σώματος, τους φύλακες των θαλασσών μας, για τη σημερινή εορτή του Προστάτη της Ναυτοσύνης, Αγίου Νικολάου.

Χρόνια πολλά και στο Εμπορικό Ναυτικό και την Ακτοπλοΐα μας, που η συμβολή τους στην ευημερία και την ανάπτυξη της Πατρίδας μας είναι διαχρονικά καθοριστική. Χρόνια πολλά επίσης στις συνεορτάζουσες και τους συνεορτάζοντες!».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων