30/11/2021 30/11/2021 Ευχές προς το Οικουμενικό Πατριαρχείο για την Θρονική εορτή του, στην πόλη της Πάτρας για τον πολιούχο της καθώς και προς όλους τους εορτάζοντες εκφράζει ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας με αφορμή την σημερινή ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία τιμά τη μνήμη του Αγίου ενδόξου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου. «Χρόνια πολλά στο Οικουμενικό Πατριαρχείο...
30 Νοεμβρίου, 2021 - 16:36
Τελευταία ενημέρωση: 30/11/2021 - 16:40

Ευχές Νίκου Δένδια σε Οικουμενικό Πατριαρχείο και Πάτρα

Διαδώστε:
Ευχές Νίκου Δένδια σε Οικουμενικό Πατριαρχείο και Πάτρα

Ευχές προς το Οικουμενικό Πατριαρχείο για την Θρονική εορτή του, στην πόλη της Πάτρας για τον πολιούχο της καθώς και προς όλους τους εορτάζοντες εκφράζει ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας με αφορμή την σημερινή ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία τιμά τη μνήμη του Αγίου ενδόξου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου.

«Χρόνια πολλά στο Οικουμενικό Πατριαρχείο για τη σημερινή θρονική εορτή, στην οποία τιμάται ο Απόστολος Ανδρέας, ο ιδρυτής της Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως. @EcuPatriarch

Χρόνια πολλά επίσης στην Πάτρα για τον πολιούχο της, όπως και στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες.», αναφέρει το ευχετήριο μήνυμα του Υπουργού σε σημερινή ανάρτηση του (30/11) σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων