31/12/2020 31/12/2020 Επιστολή στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη ευχόμενος με αφορμή τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος 2021 έστειλε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν.  Επισήμανε ότι οι ρώσο-ελληνικές σχέσεις βασίζονται στις μακραίωνες παραδόσεις της φιλίας, της πολιτιστικής και πνευματικής εγγύτητας. Ο κ. Πούτιν εξέφρασε την ελπίδα ότι το επόμενο έτος οι δύο χώρες θα καταφέρουν...
31 Δεκεμβρίου, 2020 - 10:10
Τελευταία ενημέρωση: 31/12/2020 - 10:33

Ευχές Πούτιν σε Μητσοτάκη για το νέο έτος

Διαδώστε:
Ευχές Πούτιν σε Μητσοτάκη για το νέο έτος

Επιστολή στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη ευχόμενος με αφορμή τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος 2021 έστειλε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν. 

Επισήμανε ότι οι ρώσο-ελληνικές σχέσεις βασίζονται στις μακραίωνες παραδόσεις της φιλίας, της πολιτιστικής και πνευματικής εγγύτητας.

Ο κ. Πούτιν εξέφρασε την ελπίδα ότι το επόμενο έτος οι δύο χώρες θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν την εποικοδομητική ανάπτυξη των διμερών σχέσεων προς όφελος των λαών της Ρωσίας και της Ελλάδας, καθώς και όλης της Ευρώπης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων