14/01/2022 14/01/2022 Τις θερμές ευχές του εξέφρασε το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Διευθυντής , το Προσωπικό και οι τρόφιμοι της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Παναγία η Γοργοεπήκοος» του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Μηνά στον νέο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο Β’. “Το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Διευθυντής , το Προσωπικό και οι τρόφιμοι της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Παναγία η Γοργοεπήκοος»...
14 Ιανουαρίου, 2022 - 18:43
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2022 - 19:00

Ευχές στο νέο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης από τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Παναγία η Γοργοεπήκοος»

Διαδώστε:
Ευχές στο νέο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης από τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Παναγία η Γοργοεπήκοος»

Τις θερμές ευχές του εξέφρασε το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Διευθυντής , το Προσωπικό και οι τρόφιμοι της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Παναγία η Γοργοεπήκοος» του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Μηνά στον νέο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο Β’.

“Το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Διευθυντής , το Προσωπικό και οι τρόφιμοι της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Παναγία η Γοργοεπήκοος» του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Μηνά, με το άκουσμα της εκλογής από την Αγία και Ιερά Σύνοδο του Οικουμενικού μας Πατριαρχείου του Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγενίου σε Αρχιεπίσκοπο στον Αρχιεπισκοπικό θρόνο της Εκκλησίας Κρήτης, εκφράζει την χαρά του και εύχεται καλή δύναμη και υγεία στο δύσκολο έργο που του ανέθεσε η εκκλησία, να βρίσκεται στο τιμόνι της Αποστολικής Εκκλησίας της Κρήτης”, αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Παναγία η Γοργοεπήκοος».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων