03/08/2021 03/08/2021 Ευχές για καλή ανάρρωση προς τον Σεβ. Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο, ο οποίος προσβλήθηκε από κορωνοϊό, εκφράζει ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής μέσω ανάρτησης του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. “Εύχομαι ολόψυχα καλή ανάρρωση στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο. Η Αχαΐα αισθάνεται ευλογημένη που τον έχει και αγωνιά με την περιπέτεια της υγείας...
03 Αυγούστου, 2021 - 19:45
Τελευταία ενημέρωση: 03/08/2021 - 19:59

Ευχές βουλευτή Ά. Τσίγκρη στον Μητροπολίτη Πατρών για ανάρρωση

Διαδώστε:
Ευχές βουλευτή Ά. Τσίγκρη στον Μητροπολίτη Πατρών για ανάρρωση

Ευχές για καλή ανάρρωση προς τον Σεβ. Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο, ο οποίος προσβλήθηκε από κορωνοϊό, εκφράζει ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής μέσω ανάρτησης του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

“Εύχομαι ολόψυχα καλή ανάρρωση στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο. Η Αχαΐα αισθάνεται ευλογημένη που τον έχει και αγωνιά με την περιπέτεια της υγείας του. Οι προσευχές και η αγάπη όλων μας είναι ΜΑΖΙ ΤΟΥ”, αναφέρει το μήνυμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων