06/12/2021 06/12/2021 «Χρόνια Πολλά στο Πολεμικό μας Ναυτικό με τον Άγιο Νικόλαο πάντα στην πλώρη του» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο εορτάζων Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος σε ευχετήριο μήνυμα του με αφορμή την εορτή του Αγίου και Προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού. Αναλυτικά, το ευχετήριο μήνυμα του Υπουργού Εθνικής Άμυνας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει τα εξής: «Αυτή...
06 Δεκεμβρίου, 2021 - 15:45
Τελευταία ενημέρωση: 06/12/2021 - 18:47

Ευχές Υπουργού Εθνικής Άμυνας στο Πολεμικό Ναυτικό

Διαδώστε:
Ευχές Υπουργού Εθνικής Άμυνας στο Πολεμικό Ναυτικό

«Χρόνια Πολλά στο Πολεμικό μας Ναυτικό με τον Άγιο Νικόλαο πάντα στην πλώρη του» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο εορτάζων Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος σε ευχετήριο μήνυμα του με αφορμή την εορτή του Αγίου και Προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού.

Αναλυτικά, το ευχετήριο μήνυμα του Υπουργού Εθνικής Άμυνας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει τα εξής:

«Αυτή η συσσωρευμένη δύναμη που έχει μία αυτόνομη μονάδα μάχης, που είναι ένα πολεμικό σκάφος, πολλώ μάλλον όταν μιλάμε για όλο το Στόλο, πραγματικά διαπερνάει το «είναι» του καθενός. Kαταλαβαίνει κανείς όλη την τρομακτική ισχύ που ξεκινάει πλέοντας ήρεμη, σιωπηλή, αλλά ταυτόχρονα αποφασισμένη και πανίσχυρη, για να προασπίσει τα συμφέροντα, τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας στις θάλασσές της, προβάλλοντας έτσι και την ισχύ της πατρίδας, τόσο στο Αιγαίο όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου. Χρόνια Πολλά στο Πολεμικό μας Ναυτικό με τον Άγιο Νικόλαο πάντα στην πλώρη του.»

 

Δείτε το βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα το Πολεμικό Ναυτικό για την εορτή του Προστάτη του Αγίου Νικολάου:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων