17/10/2020 17/10/2020 Ο Δήμος Λευκονοίκου Κύπρου συμπαραστακέται στο Δήμο Νέας Ιωνίας με τον οποίο έχει αδελφικούς δεσμούς μετά την κήρυξε του Δήμου της Αττικής σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω των καταστροφών που βίωσαν οι κάτοικοι από την κακοκαιρία πρίν λίγες ημέρες (13 Οκτωβρίου 2020).  Διαβάστε το σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου Λευκονοίκου ο οποίος θα συνεδριάσει εκ...
17 Οκτωβρίου, 2020 - 12:14
Τελευταία ενημέρωση: 17/10/2020 - 11:48

«Ευχόμαστε ο Θεός να δώσει να ξεπεραστεί και αυτή η δυσκολία του αδελφού Δήμου»

Διαδώστε:
«Ευχόμαστε ο Θεός να δώσει να ξεπεραστεί και αυτή η δυσκολία του αδελφού Δήμου»

Ο Δήμος Λευκονοίκου Κύπρου συμπαραστακέται στο Δήμο Νέας Ιωνίας με τον οποίο έχει αδελφικούς δεσμούς μετά την κήρυξε του Δήμου της Αττικής σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω των καταστροφών που βίωσαν οι κάτοικοι από την κακοκαιρία πρίν λίγες ημέρες (13 Οκτωβρίου 2020). 

Διαβάστε το σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου Λευκονοίκου ο οποίος θα συνεδριάσει εκ νέου για να συζητήσει πως μπορεί να ενισχύσει έμπρακτα τον αδελφό Δήμο της Νέας Ιωνίας. 

«Συμπαράσταση στον αδελφό Δήμο της Νέας Ιωνίας που κηρύχτηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Μόλις πληροφορηθήκαμε ότι ο αδελφός Δήμος Νέας Ιωνίας Αττικής, κατόπιν άμεσων ενεργειών της Δημάρχου Νέας Ιωνίας, κ. Δέσποινας Θωμαΐδου, κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας, μετά την κακοκαιρία της Τρίτης, 13 Οκτωβρίου 2020, από την οποία επήλθαν εκτεταμένες καταστροφές σε νοικοκυριά και επαγγελματίες, καθώς και σε κοινόχρηστους χώρους στην Καλογρέζα και στη Νεάπολη Περισσού.

Σύμφωνα με την απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, κ. Βασίλειου Παπαγεωργίου, η κήρυξη του Δήμου Νέας Ιωνίας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κρίθηκε απαραίτητη για την αντιμετώπιση της δυσμενούς κατάστασης, για την οποία απαιτείται η άμεση επέμβαση της πολιτείας και η άμεση οικονομική ενίσχυση των πληγέντων κατοίκων.

Ως Δήμος Λευκονοίκου εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στον αδελφό Δήμο Νέας Ιωνίας, με τον οποίο μας συνδέουν πολύ στενές, πολύχρονες σχέσεις φιλίας, αγάπης και εκτίμησης. Ο Δήμος Νέας Ιωνίας είναι ένας προσφυγικός Δήμος, ο οποίος στάθηκε αλληλέγγυος στον Δήμο Λευκονοίκου τα τελευταία χρόνια, με τη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών μας στις εκδηλώσεις της 25 ης Μαρτίου 1821, όπως και με τη συμμετοχή τους στις θερινές κατασκηνώσεις στο Αλεποχώρι Αττικής.

Ευχόμαστε ο Θεός να δώσει να ξεπεραστεί και αυτή η δυσκολία του αδελφού Δήμου. Σε προσεχή συνεδρία του ΔΣ, θα συζητηθούν τρόποι ενίσχυσης του Δήμου Νέας Ιωνίας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο».

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων