31/08/2022 31/08/2022 Με μήνυμά του στο Facebook, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος Φάνης Σπανός ευχαρίστησε τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο για την υπογραφή της συνοδικής πράξης αγιοκατάταξης του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου. “Σήμερα, στο Φανάρι, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως κ.κ. Βαρθολομαίος υπέγραψε τη συνοδική πράξη αγιοκατάταξης του Οσίου πατρός Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου, σε συνέχεια πρότασης της Εκκλησίας της...
31 Αυγούστου, 2022 - 19:26
Τελευταία ενημέρωση: 31/08/2022 - 20:15

Φ.Σπανός: Μεγάλη τιμή για τον τόπο μας η αγιοκατάταξη του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου

Διαδώστε:
Φ.Σπανός: Μεγάλη τιμή για τον τόπο μας η αγιοκατάταξη του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου

Με μήνυμά του στο Facebook, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος Φάνης Σπανός ευχαρίστησε τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο για την υπογραφή της συνοδικής πράξης αγιοκατάταξης του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου.

“Σήμερα, στο Φανάρι, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως κ.κ. Βαρθολομαίος υπέγραψε τη συνοδική πράξη αγιοκατάταξης του Οσίου πατρός Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου, σε συνέχεια πρότασης της Εκκλησίας της Ελλάδος και πρωτοβουλίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών!
Εκ μέρους όλων των Στερεοελλαδιτών, ευχαριστήσαμε τον Πατριάρχη μας για τη μεγάλη αυτή τιμή για τον τόπο μας!”, έγραψε χαρακτηριστικά.

 

 

Διαβάστε ακόμη: Φανάρι: Η τελετή επίσημης υπογραφής της αγιοκατάταξης του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτη (ΦΩΤΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων