29/01/2019 29/01/2019 Σε συγκέντρωση έξω από την Αγία Σοφία, με αίτημα να ανοίξει σαν τζαμί το μνημείο της Χριστιανοσύνης στην Κωνσταντινούπολη, καλούν φανατικοί μουσουλμάνοι την ερχόμενη Παρασκευή. Η επιλογή της ημέρας για την διεξαγωγή της συγκέντρωσης δεν είναι τυχαία, αφού την 1η Φεβρουαρίου συμπληρώνονται ακριβώς 84 χρόνια μετά την ανακήρυξη της Αγίας Σοφίας σε μουσείο. Σύμφωνα με το...
29 Ιανουαρίου, 2019 - 19:12

Φανατικοί μουσουλμάνοι ετοιμάζουν συγκέντρωση στην Αγία Σοφία

Διαδώστε:
Φανατικοί μουσουλμάνοι ετοιμάζουν συγκέντρωση στην Αγία Σοφία

Σε συγκέντρωση έξω από την Αγία Σοφία, με αίτημα να ανοίξει σαν τζαμί το μνημείο της Χριστιανοσύνης στην Κωνσταντινούπολη, καλούν φανατικοί μουσουλμάνοι την ερχόμενη Παρασκευή. Η επιλογή της ημέρας για την διεξαγωγή της συγκέντρωσης δεν είναι τυχαία, αφού την 1η Φεβρουαρίου συμπληρώνονται ακριβώς 84 χρόνια μετά την ανακήρυξη της Αγίας Σοφίας σε μουσείο. Σύμφωνα με το sigmalive.com, ομάδα φανατικών μουσουλμάνων απευθύνει νέα έκκληση με αφίσες και βίντεο που διοχετεύει σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να συγκεντρωθεί κόσμος έξω από την Αγία Σοφία, μετά την προσευχή της Παρασκευής, στις 14.00 το μεσημέρι.

Πηγή: sigmalive.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων