24/12/2019 24/12/2019 Βάλσαμο αποτέλεσαν, σήμερα παραμονή Χριστουγέννων οι παιδικές και νεανικές παρουσίες σε υπερήλικες ανθρώπους.  Συγκεκριμένα, με παιδικές φωνές πλημμύρισε η Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων (Γηροκομείο) «Άγιος Παντελεήμων», της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης και Περιθεωρίου, σήμερα, καθώς από το πρωί, μικροί και μεγάλοι, επισκέφθηκαν το Γηροκομείο και έδωσαν χαρά στους τροφίμους, ψάλλοντας τα κάλαντα αλλά και Παραδοσιακά τραγούδια. Ιδιαίτερη...
24 Δεκεμβρίου, 2019 - 16:25
Τελευταία ενημέρωση: 24/12/2019 - 16:40

“Φάρμακο” για τους ηλικιωμένους οι εορταστικές επισκέψεις

Διαδώστε:
“Φάρμακο” για τους ηλικιωμένους οι εορταστικές επισκέψεις

Βάλσαμο αποτέλεσαν, σήμερα παραμονή Χριστουγέννων οι παιδικές και νεανικές παρουσίες σε υπερήλικες ανθρώπους. 

Συγκεκριμένα, με παιδικές φωνές πλημμύρισε η Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων (Γηροκομείο) «Άγιος Παντελεήμων», της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης και Περιθεωρίου, σήμερα, καθώς από το πρωί, μικροί και μεγάλοι, επισκέφθηκαν το Γηροκομείο και έδωσαν χαρά στους τροφίμους, ψάλλοντας τα κάλαντα αλλά και Παραδοσιακά τραγούδια. Ιδιαίτερη ικανοποίηση σκόρπισε στους ηλικιωμένους η Ορχήστρα του Δ.’Σώματος Στρατού με την παρουσία της και τα Παραδοσιακά κάλαντα που τραγούδησε.Ο Διευθυντής της Μονάδας κ. Αραμπατζής Αθανάσιος τους ευχαρίστησε όλους κ τους ευχήθηκε, Καλή και ευλογημένη Χρονιά , με Υγεία και Δύναμη στο έργο που επιτελούν!

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων