19/12/2019 19/12/2019 Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ. Στέφανος, κατόπιν εντολής του Σεβ. Μητροπολίτου Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας, κ.κ. Παϊσίου, συνοδευόμενος από τον Διοικητή του 588ΤΕ Ανχη (ΠΖ) Γ.Γιαννόπουλο, μετέβη στο Ε.Φ. Φαρμακονησίου, όπου τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού. Επίσης μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου και της τοπικής Εκκλησίας για τις επικείμενες εορτές...
19 Δεκεμβρίου, 2019 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 19/12/2019 - 20:56

ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ: Αγιασμός στις εσχατιές του Αιγαίου μας

Διαδώστε:
ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ: Αγιασμός στις εσχατιές του Αιγαίου μας

Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ. Στέφανος, κατόπιν εντολής του Σεβ. Μητροπολίτου Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας, κ.κ. Παϊσίου, συνοδευόμενος από τον Διοικητή του 588ΤΕ Ανχη (ΠΖ) Γ.Γιαννόπουλο, μετέβη στο Ε.Φ. Φαρμακονησίου, όπου τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού.

Επίσης μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου και της τοπικής Εκκλησίας για τις επικείμενες εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στα στρατευμένα παιδιά μας και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, που υπηρετούν στην εσχατιά αυτή του Αιγαίου.

 

 

ΦΩΤΟ: ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΛΕΡΟΥ, ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων