19/04/2022 19/04/2022 Χωρίς ουσιαστικά καμία αλλαγή στα όσα είχε προαναγγείλει ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης για τα μέτρα που θα ισχύσουν στους ναούς την περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδας αλλα και της Διακαινησίμου που έπεται, δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ με τα μέτρα που θα ισχύσουν μέχρι και την Πρωτομαγιά. Αναλυτικότερα τα μέτρα που θα ισχύουν στους ναούς...
19 Απριλίου, 2022 - 8:56
Τελευταία ενημέρωση: 19/04/2022 - 13:18

ΦΕΚ: Τα μέτρα που ισχύουν στους ναούς Μεγάλη Εβδομάδα και Διακαινήσιμο

Διαδώστε:
ΦΕΚ: Τα μέτρα που ισχύουν στους ναούς Μεγάλη Εβδομάδα και Διακαινήσιμο

Χωρίς ουσιαστικά καμία αλλαγή στα όσα είχε προαναγγείλει ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης για τα μέτρα που θα ισχύσουν στους ναούς την περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδας αλλα και της Διακαινησίμου που έπεται, δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ με τα μέτρα που θα ισχύσουν μέχρι και την Πρωτομαγιά.

Αναλυτικότερα τα μέτρα που θα ισχύουν στους ναούς προβλέπουν ότι οι πιστοί κατά το φετινό Πάσχα θα μπορούν να προσέρχονται ελεύθερα σε όλους τους ιερούς ναούς, αρκεί να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικό τεστ (rapid ή PCR).

Οι ανήλικοι από 4 έως 17 ετών μπορούν να προσκομίζουν δήλωση αρνητικού self test.

Η χρήση της προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους, εκτός από τους λειτουργούς ιερείς και τους ψάλτες κατά τη διάρκεια τέλεσης των ιερών ακολουθιών.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΦΕΚ

Φωτογραφία αρχείου: Ραφαήλ Γεωργιάδης/ ope.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων