30/03/2020 30/03/2020 «Η κυβέρνηση αξιολογεί κάθε μέρα την πορεία της οικονομίας, την επέκταση της πανδημίας και την αποδοτικότητα των μέτρων», δήλωσε ο Στέλιος Πέτσας στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών απαντώντας σε ερώτηση αν η κυβέρνηση εξετάζει μέτρα στήριξης της οικονομίας και για μετά τον Απρίλιο.  Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε και στο αίτημα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας...
30 Μαρτίου, 2020 - 16:05
Τελευταία ενημέρωση: 30/03/2020 - 16:06

Στ. Πέτσας: «Φέτος γιορτάζουμε το Πάσχα από το σπίτι»

Διαδώστε:
Στ. Πέτσας: «Φέτος γιορτάζουμε το Πάσχα από το σπίτι»

«Η κυβέρνηση αξιολογεί κάθε μέρα την πορεία της οικονομίας, την επέκταση της πανδημίας και την αποδοτικότητα των μέτρων», δήλωσε ο Στέλιος Πέτσας στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών απαντώντας σε ερώτηση αν η κυβέρνηση εξετάζει μέτρα στήριξης της οικονομίας και για μετά τον Απρίλιο. 

Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε και στο αίτημα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος σχετικά με την τέλεση των Ιερών Ακολουθιών κεκλεισμένων των θυρών τις ημέρες του Πάσχα, επαναλαμβάνοντας ότι φέτος το Πάσχα είναι αλλιώς.

«Φέτος γιορτάζουμε το Πάσχα από το σπίτι. Αλλά έχουμε μπροστά μας πολλά χρόνια να το γιορτάσουμε με τα ήθη, τα έθιμα και φυσικά την πίστη μας. Αξιολογούμε κάθε συζήτηση. Θα είμαστε σε θέση να εξετάσουμε αυτό το ζητούμενο μέσα στις επόμενες ημέρες», ανέφερε.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων