12/03/2019 12/03/2019 Πασχαλινό φιλανθρωπικό παζάρι στην σκιά της Ακρόπολης διοργανώνει η φιλανθρωπική και ιεραποστολική ομάδα ¨από καρδιάς» της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής για ακόμη μία χρονιά με την βοήθεια πολλών εθελοντών για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού και ιεραποστολικού της έργου σε Ελλάδα και Ουγκάντα. Ξεκινάει από τη Δευτέρα 8 έως την Τρίτη 9 Απριλίου στο Μερόπειο...
12 Μαρτίου, 2019 - 11:02

Φιλανθρωπικό παζάρι στη σκιά της Ακρόπολης

Διαδώστε:
Φιλανθρωπικό παζάρι στη σκιά της Ακρόπολης

Πασχαλινό φιλανθρωπικό παζάρι στην σκιά της Ακρόπολης διοργανώνει η φιλανθρωπική και ιεραποστολική ομάδα ¨από καρδιάς» της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής για ακόμη μία χρονιά με την βοήθεια πολλών εθελοντών για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού και ιεραποστολικού της έργου σε Ελλάδα και Ουγκάντα.

Ξεκινάει από τη Δευτέρα 8 έως την Τρίτη 9 Απριλίου στο Μερόπειο Ίδρυμα που βρίσκεται στην οδό Διονυσίου του Αρεοπαγίτου 45 ( πεζόδρομος) στην Αθήνα από τις 10π.μ. έως τις 8.00μ.μ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων