04/11/2021 04/11/2021 Την Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου 2021 ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Φώτιος Ιωακείμ θα προστεί της Ακολουθίας του πανηγυρικού Εσπερινού και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό του Αγίου Δημητριανού Επισκόπου Χύτρων του θαυματουργού, στην κοινότητα Φλάσου. Στον ίδιο πανηγυρίζοντα ιερό ναό θα λειτουργήσει ανήμερα της εορτής (6 Νοεμβρίου) ο Πανιερώτατος...
04 Νοεμβρίου, 2021 - 17:35
Τελευταία ενημέρωση: 04/11/2021 - 17:02

Φλάσου: Αγίου Δημητριανού Επισκόπου Χύτρων του Θαυματουργού

Διαδώστε:
Φλάσου: Αγίου Δημητριανού Επισκόπου Χύτρων του Θαυματουργού

Την Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου 2021 ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Φώτιος Ιωακείμ θα προστεί της Ακολουθίας του πανηγυρικού Εσπερινού και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό του Αγίου Δημητριανού Επισκόπου Χύτρων του θαυματουργού, στην κοινότητα Φλάσου.

Στον ίδιο πανηγυρίζοντα ιερό ναό θα λειτουργήσει ανήμερα της εορτής (6 Νοεμβρίου) ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων