20/08/2020 20/08/2020 Φορώντας δαχτυλίδι με την σιλουέτα της Αγιά Σοφιάς, δεν κάμεις δικό σου τον ιερό ναό, ούτε μπορείς να αλλάξεις την μακραίωνη ιστορία του. Ίσως, μόνον, κερδίζεις λίγες εντυπώσεις προς εσωτερική πολιτική κατανάλωση και ικανοποιείς για λίγο τον εγωισμό των κοντόφθαλμων και σε κάθε περίπτωση ανιστόρητων θέσεών σου.     Ο ηγέτης του ακροδεξιού τουρκικού κόμματος...
20 Αυγούστου, 2020 - 21:30
Τελευταία ενημέρωση: 20/08/2020 - 21:22

Φορώντας δαχτυλίδι την Αγιά Σοφιά, δεν την κάνεις δική σου

Διαδώστε:
Φορώντας δαχτυλίδι την Αγιά Σοφιά, δεν την κάνεις δική σου

Φορώντας δαχτυλίδι με την σιλουέτα της Αγιά Σοφιάς, δεν κάμεις δικό σου τον ιερό ναό, ούτε μπορείς να αλλάξεις την μακραίωνη ιστορία του. Ίσως, μόνον, κερδίζεις λίγες εντυπώσεις προς εσωτερική πολιτική κατανάλωση και ικανοποιείς για λίγο τον εγωισμό των κοντόφθαλμων και σε κάθε περίπτωση ανιστόρητων θέσεών σου.

 

 

Ο ηγέτης του ακροδεξιού τουρκικού κόμματος MHP, Ντεβλέτ Μπαχτελί, πρόβαρε το δαχτυλίδι κατά τις ημέρες του ανοίγματος της Αγιά Σοφιάς ως τζαμί και από τότε τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης παρατήρησαν το κόσμημα στο δάχτυλο του Τούρκου πολιτικού, ώστε να αναζητήσουν την επιχείρηση που το παρήγαγε και να ρωτήσουν τις λεπτομέρειες περί της κατασκευής του. Το εν λόγω κόσμημα, όπως αναφέρουν οι τεχνίτες, είναι κατασκευασμένο χειροποίητα, μπορεί να αλλάξει επτά διαφορετικά χρώματα ανάλογα με τις αντανακλάσεις του ηλίου και χρειάστηκε μία εβδομάδα εντατικής εργασίας ώστε να κατασκευαστεί το πρώτο αντίτυπο για το χέρι του Μπαχτσελί. Όπως είναι λογικό, μετά την προβολή του δαχτυλιδιού στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η επιχείρηση προχώρησε και προχωρεί στην παραγωγή ακόμη περισσοτέρων αντιτύπων.

 

 

 

 

 

Κώστας Παναγόπουλος – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

ΠΗΓΗ: SOZCU

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων