14/02/2021 14/02/2021 Εκπληρώνοντας το αίτημα του Επιτροπικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στα Σούρμενα για φωταγώγηση, ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης ικανοποίησε την επιθυμία των Ποντίων -και όχι μόνο- της περιοχής, που είδαν την εκκλησία, που έφτιαξαν οι πρόγονοί τους πριν καν φτιάξουν τα σπίτια τους, να λάμπει στο σκοτάδι! Ο δήμαρχος της περιοχής Γιάννης Κωνσταντάτος...
14 Φεβρουαρίου, 2021 - 20:39
Τελευταία ενημέρωση: 14/02/2021 - 20:44

Φωταγωγήθηκε η Μεταμόρφωση του Σωτήρος στα Σούρμενα

Διαδώστε:
Φωταγωγήθηκε η Μεταμόρφωση του Σωτήρος στα Σούρμενα

Εκπληρώνοντας το αίτημα του Επιτροπικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στα Σούρμενα για φωταγώγηση, ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης ικανοποίησε την επιθυμία των Ποντίων -και όχι μόνο- της περιοχής, που είδαν την εκκλησία, που έφτιαξαν οι πρόγονοί τους πριν καν φτιάξουν τα σπίτια τους, να λάμπει στο σκοτάδι!

Ο δήμαρχος της περιοχής Γιάννης Κωνσταντάτος το ανακοίνωσε, μάλιστα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, γράφοντας:

«Φωταγωγήσαμε τον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στα Σούρμενα.
Ο Ναός της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Ελληνικό είναι ένας πανέμορφος Ναός, που αποτελεί και μνημείο της νεότερης ιστορίας της πόλης μας, αφού ήταν ο πρώτος που έφτιαξαν οι Πόντιοι πρόσφυγες πριν ακόμα φτιάξουν τα σπίτια τους.
Αντάξιος της λαμπρότητας του είναι πλέον ο φωτισμός που κάναμε, ικανοποιώντας ένα αίτημα του επιτροπικού συμβουλίου της εκκλησίας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων