01/12/2022 01/12/2022 Με μωβ χρώμα φωταγωγήθηκε σήμερα Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου, η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα και για τις επόμενες δύο ημέρες με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία στις 3 Δεκεμβρίου. Η Πρεσβεία επιδιώκει να ευαισθητοποιηθεί η κοινή γνώμη σχετικά με τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία και την ανάγκη προώθησης της ευημερίας τους. Ένας...
01 Δεκεμβρίου, 2022 - 21:20
Τελευταία ενημέρωση: 01/12/2022 - 21:08

Φωταγωγήθηκε η Πρεσβεία του Ισραήλ για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Διαδώστε:
Φωταγωγήθηκε η Πρεσβεία του Ισραήλ για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Με μωβ χρώμα φωταγωγήθηκε σήμερα Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου, η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα και για τις επόμενες δύο ημέρες με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία στις 3 Δεκεμβρίου.

Η Πρεσβεία επιδιώκει να ευαισθητοποιηθεί η κοινή γνώμη σχετικά με τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία και την ανάγκη προώθησης της ευημερίας τους. Ένας στους επτά ανθρώπους έχει κάποια αναπηρία. Αυτό ανέρχεται σε περίπου ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους στον κόσμο. Επομένως, η προστασία των δικαιωμάτων τους σημαίνει καλυτέρευση της ανθρωπότητας.

Σχετικά με την φωταγώγηση, ο Πρέσβης του Ισραήλ, κ. Νόαμ Κάτς, δήλωσε ότι: «Η κοινωνία είναι ελλιπής αν αφήσουμε πίσω τα άτομα με αναπηρία. Πρέπει να απολαμβάνουν όλα τα δικαιώματα και να συμμετέχουν ενεργά στην καθημερινή ζωή ως μέσο για την προώθηση της ισότητας. Με αυτόν τον τρόπο βελτιώνουμε τους εαυτούς μας και τις κοινωνίες μας συνολικά».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων