04/09/2019 04/09/2019 Συναγερμός νωρίς το βράδυ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαμίας, για φωτιά που εκδηλώθηκε σε μανουάλι με κεριά, που βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Λαμίας. Τις φλόγες είδε εγκαίρως υπάλληλος από το διπλανό κατάστημα και ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ υπήρξε άμεση η αντίδραση του καθώς έριξε κουβά με νερό, σβήνοντας τις φλόγες, πριν...
04 Σεπτεμβρίου, 2019 - 21:34
Τελευταία ενημέρωση: 04/09/2019 - 21:38

Φωτιά εκδηλώθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό Λαμίας

Διαδώστε:
Φωτιά εκδηλώθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό Λαμίας

Συναγερμός νωρίς το βράδυ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαμίας, για φωτιά που εκδηλώθηκε σε μανουάλι με κεριά, που βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Λαμίας.

Τις φλόγες είδε εγκαίρως υπάλληλος από το διπλανό κατάστημα και ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ υπήρξε άμεση η αντίδραση του καθώς έριξε κουβά με νερό, σβήνοντας τις φλόγες, πριν επεκταθούν.

Πυροσβέστες έφτασαν άμεσα στο κέντρο της Λαμίας όπου βρίσκεται ο ναός  και απομάκρυναν το μανουάλι και τα κεριά ελέγχοντας παράλληλα και τον χώρο για τυχόν μικρή εστία φωτιάς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων