02/10/2021 02/10/2021 Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε οικόπεδα έξω από το στρατιωτικό αεροδρόμιο του Αράξου στην Αχαΐα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το μέτωπο της φωτιάς βρίσκεται ανάμεσα στον Άραξο και το στρατιωτικό αεροδρόμιο, ενώ στο σημείο επιχειρούν επτά οχήματα με 38 πυροσβέστες. Επίγειες και εναέριες δυνάμεις συμμετέχουν στην επιχείρηση, με μία ομάδα πεζοπόρου, 15 οχήματα, τρία ελικόπτερα και...
02 Οκτωβρίου, 2021 - 12:31
Τελευταία ενημέρωση: 02/10/2021 - 13:27

Φωτιά έξω από το στρατιωτικό αεροδρόμιο του Αράξου

Διαδώστε:
Φωτιά έξω από το στρατιωτικό αεροδρόμιο του Αράξου

Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε οικόπεδα έξω από το στρατιωτικό αεροδρόμιο του Αράξου στην Αχαΐα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το μέτωπο της φωτιάς βρίσκεται ανάμεσα στον Άραξο και το στρατιωτικό αεροδρόμιο, ενώ στο σημείο επιχειρούν επτά οχήματα με 38 πυροσβέστες.

Επίγειες και εναέριες δυνάμεις συμμετέχουν στην επιχείρηση, με μία ομάδα πεζοπόρου, 15 οχήματα, τρία ελικόπτερα και δυο PZL, καθώς και τα μέσα και το προσωπικό πυρόσβεσης της αεροπορικής βάσης.

Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, η φωτιά είναι στην ανατολική πλευρά του στρατιωτικού αεροδρομίουκοντά στην αποθήκη πυρομαχικών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων