07/08/2021 07/08/2021 Δεύτερο μεγάλο θαύμα στην Βόρεια Εύβοια. Αφού πρώτα σώθηκε η Ιερά Μονή του Οσίου Δαυίδ στην δεύτερη ημέρα της μεγάλης φωτιάς, ένα νέο δεύτερο μεγάλο θαύμα σημειώθηκε εχθές αργά το βράδυ. Όλοι οι κάτοικοι στο Προκόπι συμμετείχαν προσευχόμενοι στην προγραμματισμένη λιτανεία των Ιερών Λειψάνων του Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου, στην πλατεία του χωριού με σκοπό...
07 Αυγούστου, 2021 - 10:57
Τελευταία ενημέρωση: 07/08/2021 - 12:59

Φωτιά – Εύβοια: Δεύτερο θαύμα – Βροχή μετά την λιτανεία (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Φωτιά – Εύβοια: Δεύτερο θαύμα – Βροχή μετά την λιτανεία (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεύτερο μεγάλο θαύμα στην Βόρεια Εύβοια. Αφού πρώτα σώθηκε η Ιερά Μονή του Οσίου Δαυίδ στην δεύτερη ημέρα της μεγάλης φωτιάς, ένα νέο δεύτερο μεγάλο θαύμα σημειώθηκε εχθές αργά το βράδυ.

Όλοι οι κάτοικοι στο Προκόπι συμμετείχαν προσευχόμενοι στην προγραμματισμένη λιτανεία των Ιερών Λειψάνων του Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου, στην πλατεία του χωριού με σκοπό να εισακουστούν στον Άγιο και να σταματήσει η φωτιά που κατευθυνόταν προς την περιοχή.

Ο Άγιος Ιωάννης έκανε το θαύμα του. Λίγες ώρες αργότερα, καταρρακτώδης βροχή άρχισε να πέφτει στην περιοχή με το Προκόπι να παραμένει ασφαλές.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μητροπολίτης Χαλκίδος: “Ο Όσιος Ιωάννης ο Ρώσος αγωνίζεται και λέγει «παρών»!”

 

Πηγή: eviathema.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων