22/12/2019 22/12/2019 Στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου λειτούργησε σήμερα, Κυριακή προ Χριστού Γεννήσεως, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, πλαισιωμένος από τους Ιερείς του Ναού, παρουσία μεγάλου πλήθους πιστών. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε το Πνευματικό Κέντρο, όπου συναναστράφηκε με τα παιδιά των κατηχητικών της ενορίας, στα οποία διένειμε χριστουγεννιάτικα δώρα....
22 Δεκεμβρίου, 2019 - 22:32
Τελευταία ενημέρωση: 22/12/2019 - 22:36

ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Ο Δεσπότης ένα με τα παιδιά”

Διαδώστε:
ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Ο Δεσπότης ένα με τα παιδιά”

Στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου λειτούργησε σήμερα, Κυριακή προ Χριστού Γεννήσεως, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, πλαισιωμένος από τους Ιερείς του Ναού, παρουσία μεγάλου πλήθους πιστών.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε το Πνευματικό Κέντρο, όπου συναναστράφηκε με τα παιδιά των κατηχητικών της ενορίας, στα οποία διένειμε χριστουγεννιάτικα δώρα.

Μάλιστα επιφύλαξε και μια μικρή έκπληξη προς αυτά, όταν έβγαλε το κινητό του τηλέφωνο και τα κάλεσε να βγάλουν μια φωτογραφία selfie.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων