17/06/2019 17/06/2019 Την αγάπη του προς τα παιδιά έδειξε για ακόμη μια φορά σήμερα ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.  Μετά το πέρας της σημερινής Θείας Λειτουργίας στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Σταυροδρομίου, ο Παναγιώταοτος, όπως βλέπουμε και στην φωτογραφία, κάθισε μαζί με τους μικρούς αθλητές της ποδοσφαιρικής ακαδημίας “ΑΤΛΑΣ” μπροστά στην Ωραία Πύλη προκειμένου να βγει...
17 Ιουνίου, 2019 - 19:16
Τελευταία ενημέρωση: 17/06/2019 - 19:18

ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Καθήμενος ενώπιον των μικρών αθλητών

Διαδώστε:
ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Καθήμενος ενώπιον των μικρών αθλητών

Την αγάπη του προς τα παιδιά έδειξε για ακόμη μια φορά σήμερα ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. 

Μετά το πέρας της σημερινής Θείας Λειτουργίας στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Σταυροδρομίου, ο Παναγιώταοτος, όπως βλέπουμε και στην φωτογραφία, κάθισε μαζί με τους μικρούς αθλητές της ποδοσφαιρικής ακαδημίας “ΑΤΛΑΣ” μπροστά στην Ωραία Πύλη προκειμένου να βγει μια φωτογραφίας μαζί τους.

Νωρίτερα, απευθυνόμενος στους νεαρούς και μικρότερους αθλητές, ο Παναγιώτατος σημείωσε ότι μέσω των φιλικών αυτών αγώνων προάγονται και οι φιλικές σχέσεις ανάμεσα στους δύο γείτονες και συμμάχους λαούς.

“Ως Οικουμενικό Πατριαρχείο χαιρετίζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες που στήνουν γέφυρες αντί να ορθώνουν τείχη που χωρίζουν τους λαούς και τους ανθρώπους. Είναι σταθερή η γραμμή του Οικουμενικού μας Πατριαρχείου να συμβάλλει εις το πλησίασμα και εις την κοινήν δημιουργικήν συνεργασία των ανθρώπων και των λαών, πόσο μάλλον των γειτόνων λαών”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων