25/03/2021 25/03/2021 Η αρχαιότερη στρατιωτική ορχήστρα (μπάντα) των Ενόπλων Δυνάμεων από τη σύσταση του νεοελληνικού κράτους, αυτή δηλαδή του ΓΕΣ, υπό τη διεύθυνση του Αντισυνταγματάρχη Αρχιμουσικού Νικολάου Λαφάτα, για πρώτη φορά στα χρονικά συνόδευσε με τις μελωδίες της και τα μηχανοκίνητα και τα πεζοπόρα τμήματα που παρέλασαν σήμερα στην πρωτεύουσα της Ελλάδος, τιμώντας τα 200 χρόνια από...
25 Μαρτίου, 2021 - 13:31
Τελευταία ενημέρωση: 25/03/2021 - 16:19

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Έπαιξαν υπέρ πίστεως και πατρίδος

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Έπαιξαν υπέρ πίστεως και πατρίδος

Η αρχαιότερη στρατιωτική ορχήστρα (μπάντα) των Ενόπλων Δυνάμεων από τη σύσταση του νεοελληνικού κράτους, αυτή δηλαδή του ΓΕΣ, υπό τη διεύθυνση του Αντισυνταγματάρχη Αρχιμουσικού Νικολάου Λαφάτα, για πρώτη φορά στα χρονικά συνόδευσε με τις μελωδίες της και τα μηχανοκίνητα και τα πεζοπόρα τμήματα που παρέλασαν σήμερα στην πρωτεύουσα της Ελλάδος, τιμώντας τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

Το Πρακτορείο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ εξασφάλισε αυτές τις φωτογραφίες από τη σημερινή παρέλαση και τιμά με αυτόν τον τρόπο αυτούς που έπαιξαν “υπέρ πίστεως και πατρίδος”!

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων