02/03/2023 02/03/2023 Από τις 6 το πρωί έως τις 12 το βράδυ, απεργούν οι εργαζόμενοι στο Μετρό και τον Προαστιακό εκφράζοντας την αγανάκτησή τους για το τραγικό δυστύχημα στους ελληνικούς σιδηροδρόμους. Κανένα δρομολόγιο της Hellenic Train δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 2 Μαρτίου, λόγω της 24ωρης απεργίας που εξήγγειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ). Η ΣΤΑ.ΣΥ ενημέρωσε...
02 Μαρτίου, 2023 - 9:31

Φρένο σήμερα σε μετρό, προαστιακό και Hellenic Train

Διαδώστε:
Φρένο σήμερα σε μετρό, προαστιακό και Hellenic Train

Από τις 6 το πρωί έως τις 12 το βράδυ, απεργούν οι εργαζόμενοι στο Μετρό και τον Προαστιακό εκφράζοντας την αγανάκτησή τους για το τραγικό δυστύχημα στους ελληνικούς σιδηροδρόμους. Κανένα δρομολόγιο της Hellenic Train δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 2 Μαρτίου, λόγω της 24ωρης απεργίας που εξήγγειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ).

Η ΣΤΑ.ΣΥ ενημέρωσε το επιβατικό κοινό, πως σήμερα Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023 οι Γραμμές 2 & 3 του Μετρό δεν θα λειτουργήσουν από τις 6:00 το πρωί ως τα μεσάνυχτα, μετά την αιφνιδιαστική απόφαση σωματείου εργαζομένων αργά το βράδυ της Τετάρτης, να κηρύξει απεργιακή κινητοποίηση. Η Γραμμή 1 του Μετρό Πειραιάς – Κηφισιά και το Τραμ θα λειτουργήσουν κανονικά.

«Ζητούμε προκαταβολικά συγνώμη από το επιβατικό κοινό, για την ταλαιπωρία και τις δυσκολίες που θα συναντήσει στις μετακινήσεις του», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΣΤΑΣΥ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων