05/10/2019 05/10/2019 Με την είσοδο στο δεύτερο μήνα της νέας Εκκλησιαστικής χρονιάς, το ΚΕΣΟ πραγματοποίησε μια ακόμη επιτυχημένη και πολύ ουσιαστική διανομή την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019. Ήταν μια διανομή με πολύ συνέπεια και τάξη που διοργανώθηκε από το «Κέντρο Στήριξης Οικογενείας (ΚΕΣΟ) – Εκκλησιαστικό Ίδρυμα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Η διανομή πραγματοποιήθηκε στο ανακαινισμένο κτίριο του...
05 Οκτωβρίου, 2019 - 21:50
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2019 - 21:30

Φθινοπωρινές απλές κινήσεις μεγάλης αξίας από το ΚΕΣΟ

Διαδώστε:
Φθινοπωρινές απλές κινήσεις μεγάλης αξίας από το ΚΕΣΟ

Με την είσοδο στο δεύτερο μήνα της νέας Εκκλησιαστικής χρονιάς, το ΚΕΣΟ πραγματοποίησε μια ακόμη επιτυχημένη και πολύ ουσιαστική διανομή την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019. Ήταν μια διανομή με πολύ συνέπεια και τάξη που διοργανώθηκε από το «Κέντρο Στήριξης Οικογενείας (ΚΕΣΟ) – Εκκλησιαστικό Ίδρυμα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Η διανομή πραγματοποιήθηκε στο ανακαινισμένο κτίριο του “Κοινωνικού Παντοπωλείου” του ΚΕΣΟ, στην οδό Αχαρνών 205 από την Κοινωνική Υπηρεσία και τους εθελοντές του ΚΕΣΟ.

Πολλοί από τους ωφελούμενους έφτασαν στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του ΚΕΣΟ, από τις 4.30 αχάρακτα με αποτέλεσμα η διανομή να ξεκινήσει πολύ νωρίτερα από την 10η πρωινή

Καθαριστικά, προϊόντα προσωπικής υγιεινής και φροντίδας, βρεφικές πάνες, δόθηκαν σε περισσότερες από 500 οικογένειες, έχοντας αρωγούς και συνοδοιπόρους για μία ακόμα φορά την Εταιρεία Henkel AE και το Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης.

Η καμπάνια εκστρατείας συγκέντρωσης των προϊόντων, ξεκίνησε πριν ένα ακριβώς χρόνο, από την Εταιρεία Henkel AE και τα Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και προσφοράς, προς την κοινωνία, ως απλές πράξεις μεγάλης αξίας.

Η πιο μεγάλη ανταμοιβή προς την Διεύθυνση, την Κοινωνική Υπηρεσία και τους εθελοντές & τις εθελόντριες του ΚΕΣΟ ήταν τα χαμόγελα και το “ευχαριστώ” τόσο των ενήλικων όσο και των παιδιών, που συνόδευαν τους γονείς τους.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι το ΚΕΣΟ είναι από τους λίγους φορείς Κοινωνικής Προστασίας, καθώς και από τις Υπηρεσίες των Δήμων που με συνέπεια συνεχίζει να προσφέρει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στην αδύναμη οικογένεια και στα μέλη της.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων